top of page

Vores medarbejdere: 

Hos Bruun Bevaring & Restaurering ApS lægger vi ikke skjul på, at vi er meget stolte af vores medarbejdere og deres evner til at frembringe flotte løsninger. Derfor vil vi også meget gerne vise vores kunder, hvem de forskellige medarbejdere er og hvad de brænder for. Nedenfor vil i kunne finde et billede og en kortbeskrivelse af vores medarbejdere. Vi gør opmærksom på, at hjemmesiden løbende bliver opdateret. Skulle du have spørgsmål, er du dog altid velkommen til at kontakte os på: 21631775. 

TØMRERMESTER NICOLAJ BRUUN KNUDSEN:

Nicolaj har i mange år arbejdet hos Tømrer/Snedkerfirmaet Henning Hansen i Hjorte. Han har arbejdet med alt lige fra vinduesrenovering til bindningsværk. Da Henning i 2016 valgte at drosle ned, træf Nicolaj beslutningen om at starte op selv og stiftede derfor Bruun Bevaring & Restaurering ApS. Nicolajs store passion er det gamle håndværk og restaurering. Han er pertentlig og sætter en ære i et veludført arbejde. 

TØMRERSVEND TORBEN:

Torben har arbejdet i branchen i mange år. Hans mange årige erfaring giver de flotteste løsninger.

Torben brænder for fredede og bevaringsværdige bygninger. Han forstår sig på nænsom reparation af gamle dele - istedet for at skifte dem ud. Hans håndelag og kendskab til restaurering efter de gamle metoder betyder, at han kan bevare det æstetiske i gamle huse og bygninger. 

Udtalelse fra kunde:

"Det er det mest seriøse, fagligt fantastiske arbejde udført af det dygtigste kompetente behagelige menneske.

Mener han hedder Torben. Hils ham og sig, at han har efterladt gode spor i det gamle hus og har gjort mig glad...

Mange hilsner

Birgitte Poulsen."

TØMRERSVEND ANDREAS:

Andreas er en ung og frisk tømrersvend med mange talenter. Da Andreas har arbejdet hos os nogle år, har han både arbejdet på flere af vores store projekter, men også kørt en del serviceopgaver. 

Han er ikke kun dygtig til det han laver - han sætter også en ære i at levere et godt stykke håndværk.

Victor.jpg

TØMRERSVEND VICTOR:

Victor er den første lærling som blev ansat hos Bruun Bevaring & Restaurering ApS. Victor blev udlært september 2020. Victor er en ihærdig ung mand som gerne tager fat om opgaverne. 

HansPeter.jpg

SNEDKER HANS PETER

Hans Peter startede hos Bruun Bevaring & Restaurering ApS i 2020 som snedker på vores værksted. Hans Peter har tidligere været selvstændig snedker, hvilket har givet ham en masse erfaring. Hans Peter går meget ind for kvalitet og alt bliver tjekket igennem inden det forlader vores værksted.  

Niels_edited.jpg

TØMRERSVEND NIELS:

Niels startede i Juli 2018 som lærling. Niels er faldet godt til blandt de andre medarbejdere da han går til opgaverne med gåpåmod og er villig til at lære fra de andre. I Marts 2022 blev Niels udlært hos os og han arbejder derfor som tømrersvend, da vi var så heldige at han gerne ville blive hos os.

DSC07018.jpg

VOKSENLÆRLING PELLE:

Pelle startede hos Bruun Bevaring & Restaurering ApS i starten af Marts 2019.

Pelle har i mange år arbejdet i en helt anden branche, men har valgt at prøve kræfter med tømrerfaget og vi må sige at han har fundet sin helt rette hylde.

Pelle har et kæmpe gåpåmod og er meget engageret i at suge al den nye viden til sig. 

bottom of page