top of page

Hvem er vi?

Bruun Bevaring & Restaurering ApS blev stiftet i oktober 2016 af Nicolaj Bruun Knudsen & Natasja Bruun Knudsen.

Virksomheden er vokset hurtigt og beskæftiger i dag 11 ansatte.

Vi har kun fag-stolte håndværkere ansat. Medarbejdere der går op i deres arbejde.

Hos Bruun Bevaring & Restaurering tror vi på, at en god stab er kernen i et godt firma og vores medarbejdere har kendt hinanden i mange år. Deres mange årige erfaring gør, at vi kan levere en høj standard.

Vi varetager alle former for tømreropgaver med speciale indenfor restaurering og bevaring af gamle huse og bygninger.

Vi løser opgaver både for private samt i erhvervsmæssige sammenhæng. Det kræver både materialekendskab og håndelag at lave flotte løsninger - og det har vi.  

Vi har eget værksted, hvilket gør, at vi også kan løse specifikke opgaver for dig. Se eventuelt under menupunktet "speciel fremstilling". Her kan du se vores kundedesignede opgaver. Vi synes selv. at det er flotte - men også meget personlige - løsninger.

Det betyder meget for os, at have tæt dialog med vores kunder under processen. Derfor er det hos Bruun Bevaring & Restaurering ApS også tømrermesteren selv som kommer ud og laver aftalerne med kunden. Vi gennemgår grundigt dit projekt og sørger for hele tiden at holde dig underrettet under processen. Dette gør vi for at "lette" processen - både for dig, men også for os. Vi ønsker at forstyrre dig så lidt som muligt under processen. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på: 21631775.

bottom of page